Вашата оценка

💙Кавала - релакс наблизо и уникални плажове !💙

28 Март 2019 г.

На околко 315 км от София, плажовете в и около Кавала се отличават с несравнима красота, като почти всички от тях са отличени със "Син флаг" за чистота, безопасност и опазване на екологията - Тоска бийч, Батис Бийч, Каламица Бийч, Перигиали Бийч, Рапсани Бийч и още.
💙Плажоводител💙
Плаж Перигиали - обществен плаж. Намира се на 2 км източно от центъра на града и разполага с чудесни рибни таверни
Плаж Рапсани - на практика в самия център на града. Плажната ивица е заета с многобройни шезлонги и надуваеми легла, които принадлежат на барове и заведения. Можете да позлвате срещу консумация.
Плаж Каламица - обществен плаж. Намира се на запад от Кавала.
Плаж Тоска - частен плаж. Тоска е един от най-популярните околко Кавала. Намира се на около 6 км от Кавала в посока Неа Парамос. Принадлежи към едноимения комплекс Bomo Toska Beach Resort 4 + и разполага с около 300-метрова плажна ивица .Отличен със син флаг. В случай, че не сте гости на хотела се заплаща входна такса.
Плажовете Палио са разположени в няколко поредни заливчета между Тоска и Ираклица, на около 7 -11 км от Кавала. Спокойни и подходящи за семейства с деца.
Плаж Ираклица - обществен плаж. Намира се на около 13 км от Кавала. Много барове по западната част на плажа и спокойствие в източната му част.
Неа Парамос обществен плаж на около 20 км от Кавала.
Плаж Амолофои - пясъчни дюни. Обществен плаж на около 25 км от Кавала. Плажът е дълъг около километър, с широка плажна ивица, естествени пясъчни дюни и уникална красота.
🔔Ако вече искате да се радвате на слънчеви лъчи и се къпете в кристално чиста вода, безгрижното ви синьо лято ви очаква с ПАКЕТНИ ЦЕНИ за💙ULTRA ALL INCLUSIVE почивка в хотел Bomo Tosca Beach 4*+ Кавала, Гърция💙 ДЕТЕ до 11 г БЕЗПЛАТНО ! 💙
Цялата оферта тук🔔https://bit.ly/2JOx9ij
***Забележка: За всички дати и налични места се свържете с нас
☎️02 875 4000 ☎️0879 177 990 💌[email protected]



Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
23 Април 2024
Венеция - сбъдната романтика Венеция, известен като "градът на каналите"...
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия