💛Тунис - едно бижу между море и пустиня💛

01 Март 2019 г.

Малка държава, разположена в Северна Африка. Името на държавата съвпада с името на столицата й.
Истински рай за почивка с изключително чисти бели пясъчни плажове, а в Северната си част със стръмни, потъващи в морето скали и огромни на брой влюбени и скрити заливчета.
В слънчевия Тунис можете да почивате по всяко време на годината. Луксозни места като Порт Ел Кантауи и остров Джерба или курорти като Хамамет и Монастир, осигуряват всичко необходимо за комфортния престой, включително и разнообразни водни развлечения като каране на ски и парасейлинг.
Освен престижните курорти, Тунис разполага със зашеметяващи древни паметници, датиращи от хиляди години.
Изкушенията от местната кухня са навсякъде – от най-престижните ресторанти в Тунис до стилни тротоарни кафенета в курорти като Порт Ел Кантауи. На специална почит са рибата (особено риба тон, считана за нейна страна и носеща името й) и морските дарове.
Към комбинацията от уникален морски бряг за почивка, древни паметници, уникална местни ястия ще добавим и пустинята Сахара. Тук сред пясъци, дюни и оазиси ще загубите усещането за време. С АТВ или на гърба на камила не пропускайте това уникално изживяване и задължително се полюбувайте на залеза.
💚Ако вече искате да посетите Тунис, разгледайте нашите специално избрани предложения с удобни чартърни полети и избор на хотели тукhttps://bit.ly/2Uf4svQ

Специални оферти
Дестинации
Календар
Новини
03 Април 2019
Около 300 слънчеви дни в годината, широки плажни извици и кристално чиста вода. Пулия е...
03 Април 2019
✨Чисто нов хотел – ТОП хотел ✨Луксозен комплекс с изискано обслужва...
02 Април 2019
✅Архитектурата - свързва се предимно с произведенията на великия архитект Антонио ...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия