Ранни записвания VS LAST MINUTE OFFER

21 Ноември 2018 г.
Ранни записвания VS LAST MINUTE OFFER
Ранни записвания: Какво печелите вие и кои са предимствата им?
 - Вие имате най-голям избор от дестинации и хотели.
 - Отстъпките между 10 и 30 % от основния пакет при ранни записвания ви дават възможност да повишите нивото на     хотела или удължите престоя си.
 - С определения от вас бюджет за почивка и неговия излишък при ранни записвания, можете да посетите      допълнителни екскурзии и да се запознаете с нови и интересни места.
 - Често при ранни записвания някои от хотелите предлагат по-голям брой включени различни безплатни    допълнителни услуги като още един бонус придружаващ най-ниската цена.
 - Ранните записвания са много добър начин да планирате годишния си отпуск, а и ви освобождават време, за да можете активно да участвате и във всички останали спонтанни предизвикателства или пътешествия, които както отлично знаем, не са за изпускане.
  - Плащате си на вноски и не се притеснявате.
  - След като вече сте резервирали мечтаната почивка, можете спокойно да мислите за следващата дестинация и планирате нея :)
LAST MINUTE OFFER: Какво печелите вие и кои са предимствата им?
На пръв поглед звучи примамливо да хванеш последната минута (както сме свикнали обикновено при дейности свързани със срокове на изпълнение:)), а и цената понякога дори е по-ниска от офертата за ранни записвания, ОБАЧЕ:
  - Избирането на почивката и хотела в последния момент означава на първо място да направите компромис с желания от вас хотел, защото в него няма свободни места и не се предлага, а понякога и дестинация и да избрете "от разпродажбата и каквото е останало"
  - Започвате да се лутате в оферти, които не са точно това, което искате и най-накрая, когато си изберете, малко преди вас някой е резервирал последната свободна стая.
  - Изборът ви често се налага да бъде прибързан и необмислен - последна минута и възможност е все пак :)
  - Трябва да сте абсолютно неангажиран човек, както и куфара ви да бъде почти винаги спретнат за отпътуване. Това се отнася и за пътешестващата ви половинка. Изключваме автоматично по-големи семейства и компании.
  - Тук плащате всичко и на момента и връщане назад няма - с половинка или без, с багаж или без багаж ;)
Ако не искате да правите компромиси с почивката си и да бъдете спокойни, нашият съвет е да не чакате последната минута, а да помислите, разгледате, изберете и резервирате заслужена и спокойна почивка с ранни записвания и най-добри цени. Можете да разгледате всички наши предложения в сайта ни
#Traveladvice #Fourseasonstravel
 
 
Специални оферти
Дестинации
Календар
Новини
28 Май 2019
️ 🌴🐫 Екзотично Мароко ️🌴🐫 Различен, магне...
25 Май 2019
💛Маракеш - Земята на Бог💛 В подножието на заснежените Атласки планини и...
03 Април 2019
Около 300 слънчеви дни в годината, широки плажни извици и кристално чиста вода. Пулия е...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия