Кемер, АНТАЛИЯ Лято 2017 - полети от София всяка събота от 20.05.2017 до 07.10.2017 г. вкл., 7 нощувки

Турция, Кемер, АНТАЛИЯ

8 дни / 7 нощувки

Самолетни
Цена от: 470.38 лв
 • Хотели към програмата
 • Програма
ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

SUNMERRY HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 262
LARISSA INN 3 *
Турция, Кемер
цена: от 285.50
LARISSA VISTA 4 *
Турция, Кемер
цена: от 293.50
EGE MONTANA HOTEL 3 *
Турция, Кемер
цена: от 298
LARISSA HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 304
HIMEROS LIFE HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 305
HIMEROS BEACH HOTEL 3 *
Турция, Кемер
цена: от 305
MIRA OLIMPOS BEACH HOTEL 3 *
Турция, Кемер
цена: от 306
GOLDEN SUN HOTEL 3 *
Турция, Кемер
цена: от 307
LARISSA MARE BEACH 4 *
Турция, Кемер
цена: от 321.50
ASTORIA KEMER 4 *
Турция, Кемер
цена: от 324
SEA GULL HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 328.50
HOTEL CAMYUVA BEACH 4+ *
Турция, Кемер
цена: от 328.50
BLAUHIMMEL HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 330.50
GRAND MIR`AMOR HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 334.50
BELDIANA HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 341
KONAR & DORUK HOTEL 3 *
Турция, Кемер
цена: от 343
GARDEN RESORT BERGAMOT HOTEL 4*
Турция, Кемер
цена: от 346.50
LARISSA GARDEN 4 *
Турция, Кемер
цена: от 347
CLUB SALIMA HV-1
Турция, Кемер
цена: от 349.50
NAR HOTEL 3 *
Турция, Кемер
цена: от 364
DAIMA BIZ RESORT 5 *
Турция, Кемер
цена: от 364
CLUB HOTEL BELPINAR 4 *
Турция, Кемер
цена: от 369.50
ASDEM PARK HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 371
KEMER DREAM HOTEL 4 *
Турция, Кемер
цена: от 374.50
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1/5*
Турция, Кемер
цена: от 378
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5 *
Турция, Кемер
цена: от 381.50
EUPHORIA TEKIROVA HV-1/5*
Турция, Кемер
цена: от 390.50
CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 *
Турция, Кемер
цена: от 395.50
GOLDEN LOTUS 4 *
Турция, Кемер
цена: от 404.50
SENTIDO PALMET BEACH RESORT 5 *
Турция, Кемер
цена: от 418.50
ARMAS GUL BEACH HOTEL 4+ *
Турция, Кемер
цена: от 425
QUEEN'S PARK TEKIROVA 5 *
Турция, Кемер
цена: от 432
JEANS CLUB HOTELS KAPLAN 5 *
Турция, Кемер
цена: от 446
MARTI MYRA HOTEL 5 *
Турция, Кемер
цена: от 451.50
GRAND RING HOTEL 5 *
Турция, Кемер
цена: от 465
L`OCEANICA BEACH RESORT HOTEL 5 *
Турция, Кемер
цена: от 472.50
ASDEM LABADA HOTEL 5 *
Турция, Кемер
цена: от 490
MIRAGE PARK RESORT 5*
Турция, Кемер
цена: от 523
CLUB ZIGANA HV-1
Турция, Кемер
цена: от 532
KARMIR RESORT & SPA 5 *
Турция, Кемер
цена: от 593
AMARA CLUB MARINE NATURE HV-1
Турция, Кемер
цена: от 604
CLUB BORAN MARE BEACH HV-1
Турция, Кемер
цена: от 624.50
AMARA PRESTIGE 5 *
Турция, Кемер
цена: от 626.50
MIRADA DEL MAR HOTEL 5 *
Турция, Кемер
цена: от 637
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5 *
Турция, Кемер
цена: от 642
PREMIER PALACE 5*
Турция, Кемер
цена: от 661
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5 *
Турция, Кемер
цена: от 668.50
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1
Турция, Кемер
цена: от 703.50
RIXOS BELDIBI 5 *
Турция, Кемер
цена: от 745.50
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5 *
Турция, Кемер
цена: от 762.50
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *
Турция, Кемер
цена: от 787
BARUT KEMER 5 *
Турция, Кемер
цена: от 826
GURAL PREMIER TEKIROVA 5 *
Турция, Кемер
цена: от 845
RIXOS SUNGATE 5 *
Турция, Кемер
цена: от 865.50
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5 *
Турция, Кемер
цена: от 867.50
AMARA DOLCE VITA LUXURY 5 *
Турция, Кемер
цена: от 899.50
AKKA ANTEDON HOTEL 5 *
Турция, Кемер
цена: от 2812


Цени с включени летищни такси.ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 2 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснтати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията влючва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна  от основането му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведук, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвремения град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителените туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планиснки плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в.  Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоражения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините уличилище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта – свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 2.

Програмата е примерна - последователността и провеждането на екскурзиите се определя на място в Анталия.

 

Полетно разписание:

ден събота

София, Терминал 2 - Анталия

 13:00 - 14:35

ден събота

Анталия - София, Терминал 2

 15:25 - 17:10

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • самолетен билет София – Анталия - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 11.11.2016/;
 • 7 нощувки на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).
   

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- депозит в размер на 10% от общата дължима сума на човек при записване (внесен до 24 часа след резервация);
- доплащане: до 31 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

3. Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 31 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 30 до 14 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от  цената на пътуването.
- Ако направената анулация е от 13 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването.
- Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria  Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319/Embraer 190 (E-90)

 

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.      
*Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
*Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Резервирай
Специални оферти
Дестинации
Календар
Новини
20 Август 2017
Астрономично шоу, при което Луната ще покрие изцяло слънчевия диск, ще бъде наблюдавано ...
20 Юли 2017
Малайзия забрани Despacito Причината е сексуалният подтекст на песента Властите в Ма...
19 Юли 2017
Без допълнителни такси за ръчен багаж с Wizz Air Новите правила ще влязат в сила от 29 ...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия