Вашата оценка

Нова Година 2019 в Кавала - Гърция - хотел Галакси 4* - собствен транспорт

София - Кавала - София
4 дни / 3 нощувки
Собствен транспорт
Цена от: 295.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Хотели
  • Полезна информация
Нова година в Гърция - Кавала - собствен транспорт

Новогодишна вечеря в ПАМОРАМНИЯ РЕСТОРАНТ на хотела с жива музика

ПАКЕТ 29.12.2018 г. – 01.01.2019 г. ИЛИ 30.12.2018 – 02.01.2019

3 нощувки със закуски, 2 стандартни вечери по меню  и Новогодишна вечеря на 31.12 с музика на живо и бутилка вино на 2 човека в ПАНОРАМНИЯ РЕСТОРАНТ на хотел Galaxy

ГАРАНТИРАНИ МЕСТА И МОМЕНТАЛНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ !
 
Двойна стая с изглед към града : 395 лв.
*Заблежка: Промоционалните цени са валидни само за нови резервации направени в посочения период и не се прилагат за вече направени такива или до изчерпване на промоционалните места.
 ПРОМО ЦЕНА : 379 лв.*  
*Заблежка: Промоционалните цени са валидни само за нови резервации направени от 26.11 до 01.12 или до изчерпване на промоционалните места и не се прилагат за вече направени такива.  


Двойна стая с изглед към морето: 425 лв.
Единична стая : 555 лв.
Трети възрастен в тройна стая  : на запитване
Деца настанени с двама възрастни в двойна стая:
* 0-3 г. – безплатно ( предоставя се бебешка кошарка )
* 4- 12 г.-  199 лв.

Цената включва:
3 нощувки със закуски на блок маса  в хотел  Airotel Galaxy **** в центъра на гр. Кавала https://www.airotel.gr/en/Galaxy-Hotel-790.htm
2 стандартни вечери на сет меню на 29.12.2018 или 01.01.2019 и 30.12.2018  без включени напитки
Празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2018г. в ПАНОРАМНИЯ РЕСТОРАНТ на хотела с ЖИВА МУЗИКА. Вечерята е на 5 – степенно меню със сервиране и с включена 1 бутикка вино на двама човека.  ( очаквайте подробности за менюто )
Ползване на фитнес, хамам, паркинг, Wi-Fi; кафе и чай във всяка стая
Напитка за добре дошли


FSTSEBI
Транспорт
Предтставител от агенцията
Новата такса въведене от 01.01.2018 г. за всички хотели в Гърция – 3 евро на нощувка на стая – заплаща се на място в хотела.
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро  – около 5 лв. ( препоръчително )
Налично вино и безалкохолни напитки по време на обикновените вечер – 10 лв. – по желание, заявява се и се заплаща предварително.
 
• Информация за хотел Галакси 4* http://www.airotel.gr/hotel/galaxy_hotel :
Хотелът е част от верига хотели в Гърция – AIROTEL GROUP. Сградата на хотела е напълно реконструирана и реновира и отваря врати през юли 2011 година, за да предложи на гостите си съвременен дизайн и технологии, съобразени с местните традиции.
Разположение: Шест етажния корпус на хотел Галакси е разположен в самия център на Кавала и в близост до пристанището и крайбрежния булевард.
Заведения за хранене и развлечения: 24 часа рецепция, асансьор, 4 модерни и напълно оборудвани конферентни зали с безжична интернет връзка, панорамен ресторант-градина на последния етаж с прекрасен изглед към амфитеатрално застроения град и забележителностите му, бар и безплатен паркинг за гостите на хотела. Фитнес зала безплатна за гостите на хотела.
Стаи: капацитет на хотела – 149 стаи с тераса и изглед към града или морето. Стаите са модерно обзаведени с всичко необходимо да предоставят спокойна и релаксираща обстановка. Всички стаи са с WI-FI интернет връзка, климатик, телевизор с плосък екран 33`, удобства за приготвяне на чай и кафе (зареден консуматив в стаята), мини бар и електронен сейф, баня и тоалетна, халати за баня и чехли.
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания – няма
Срок и начин на плащане: 50 % лева при записване, останалата сума се заплаща до 01.12.2018 год.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" ООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-6988, притежава валидна задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" към ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43. Двата документа можете да намерите приложени на началната страница при бутон ЛИЦЕНЗ.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" Ви съветва и предлага при сключване на договор и резервация да си направите застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”
Етикети
нова година в кавала, нова година в кавала 2019, нова година в гърция, екскурзия нова година в атина, посрещане на нова година 2018 в кавала, празнуване на нова година в кавала, празнуване на нова година в кавала с група, нова година в кавала, нова година в гърция, нова година в кавала, нова година гърция 2018, нова година в гърция с автобус, нова година в кавала с автобус, нова година в кавала най-ниска цена, нова година в кавала 3 нощувки, нова година в кавала 3 нощувки автобус, нова година в гърция а автобус, нова година в гърция 2018, оферти за нова година в гърция, нова година гърция автобус дневен преход, нова година кавала с автобус 2018, нова година в кавала пътуване с автобус, нова година в кавала хотел 4, нова година в кавала хубав хотел, нова година в кавала 2019, нова година в кавала хотел галакси, нова година в кавала с кола, нова година в кавала хотел 4 *
Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
09 Януари 2024
  Отлични хотели, прелестни плажове с богат морски свят, величествени забележит...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия