Вашата оценка

Нова година 2018 в Неум, Босна и Херцеговина

Сараево - Мостар - НЕУМ
5 дни / 4 нощувки
АвтобусниСобствен транспорт
Цена от: 525.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Хотели
  • Полезна информация
НОВА ГОДИНА 2018 в адриатическия курорт НЕУМ, Босна и Херцеговина
GRAND HOTEL NEUM 4* с включени - 4 закуски, 3 обикновени вечери и 1 празнична новогодишна вечеря, музика на живо и включена неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки

След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик. Услугата е срещу допълнително заплащане


1 ДЕН СОФИЯ – САРАЕВО
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 06.30ч. по маршрут: София – Пирот – Ниш – Чачак – Ужице – Мокра Гора - Вишеград – Сараево (Босна и Херцеговина). Пристигане в Сараево привечер. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН САРАЕВО – МОСТАР – НЕУМ
Закуска. Закуска. Панорамна обиколка на Сараево: моста на Айфел и историческия мост, където е бил убит австро-унгарския престолонаследник Фердинанд /причина за започването на Първата световна война/, Инат къща, Кметството, Катедралата и Баш чаршия. Отпътуване за град Мостар. Разглеждане на Старият турски мост над река Неретва построен през 16в. /Мостът е в списъка за културни наследства на UNESCO. По време на ожесточените сражения през 1993г. е разрушен, и отново възстановен и открит през 2004г./. Разходка по тесните калдаръмени улички на старата част на града. Отпътуване за Неум. В късния след обяд пристигане в курорта и настаняване в хотел Grand hotel Neum 4*. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН НЕУМ – Дубровник
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Дубровник ( с допълнително заплащане - 15 евро)
Отпътуване за Дубровник. Панорамен тур и пешеходна обиколка в стария град на Дубровник с местен екскурзовод (По време на програмата се посещават и туристическите обекти, за които има входна такса. Туристите, които не желаят да заплатят входните такси, изчакват групата отвън пред всеки обект, за да продължат с туристическата обиколка): улица Страдун, големият и малкия фонтан на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Францисканския манастир и Аптеката, Доминиканския манастир, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св.Влах (покровителя на града), паметника на Орландо, паметника на Иван Гундулич.
Връщане в хотела в Неум. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН НЕУМ – Сплит
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Сплит ( с допълнително заплащане – 20 евро ).
Отпътуване за Сплит - културен и икономически център на област Средна Далмация. Преди 1700г. римският император Диоклециан избира този залив за построяване на дворец, в който да живее след оттеглянето си. Туристическа програма в историческата част на града – двореца на Диоклециан (UNESCO), Катедралата, Храма на Юпитер, Колонадата, Вестибюла, променадата Рива. Свободно време.
Връщане в хотела в Неум.
Почивка и подготовка за празничната вечер. Празнична новогодишна вечеря с богато 6-степенно меню, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика в ресторанта на хотела. Нощувка.

5 ДЕН НЕУМ – СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за България. На Вишеград кратка фото-пауза при известния каменен мост над река Дрина – „Чуприята”. Моста е построен през ХVI век по инициатива на Мехмед паша - Соколлу и дело на великият архитект Синан. От 2007 г. е включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Романа „Мостът на Дрина” е най-добрата творба на Иво Андрич, нобелов лауреат за литература от 1961 г. Пристигане в София през нощта.
 

 
Дата човек в двойна стая трети човек в стая единична стая дете до 12г. в стая с 2ма възрастни
29.12.2017  525лв.  525 лв.  630 лв.  395 лв.

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се приспадат 50 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
1 нощувка, 1 закуска, 1 вечеря (на сервиране) в хотел 3* в Сараево
3 нощувки, 3 закуски, 2 стандартни вечери (блок маса) в GRAND HOTEL NEUM 4*, курорт Неум, Босна и Херцеговина
празнична новогодишна вечеря на 31.12.2017 в ресторанта на хотела, с включено богато 6 степенно меню, безалкохолни и алкохолни напитки без лимит и жива музика
напитка за добре дошли в хотела
ползване на закрития басейн (с подгрята морска вода), фитнес и сауна в хотела
транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
водач от фирмата организатор
екскурзоводско обслужване
групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец


FSTVABI
входни такси и билети за туристически обекти по програмата
екскурзия до Дубровник - 15 евро / НЕ ВКЛЮЧВА ВХОДНИ ТАКСИ, организира се при група минимум 35 души, заявява се и се заплаща на място/
входни такси за обектите в Дубровник - за посещение на Францискански манастир, Доминикански манастир, катедралата Маринино възнесение и двореца -Княжев двор - възрастен 28 евро общо, дете до 14г. – 18 евро общо
екскурзия до Сплит - 20 евро / НЕ ВКЛЮЧВА ВХОДНИ ТАКСИ, организира се при група минимум 35 души, заявява се и се заплаща на място/
доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева
GRAND HOTEL NEUM 4* е наскоро реновиран хотел с дългогодишна традиция в отличните туристически услуги осигуряващи приятен престой на своите гости. Той е най-големия хотел на Неумската ривиера.
СТАИ:
Хотелът разполага с 380 луксозно обзаведени единични, двойни и тройни стаи с климатик, балкон с изглед към морето, сателитна LCD TV, мини бар, баня със сешоар, WIFI интернет, сейф и телефон.
УСЛУГИ В ХОТЕЛА:
Закрит/открит басейн с подгрята морска вода, детски басейн, 1 основен ресторант предлагащ богато меню от традиционни херцеговски специалитети, 3 a la carte ресторанта, 2 кафе бара, 1 коктейл бар, нощен клуб, Wellness & Spa център оборудван по най-високите стандарти, парна баня, финландска сауна, солена стая, фитнес център
Нова година 2018 в Босна и Херцеговина
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
Срок за записване: до запълване на свободните места.
Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.


"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" ООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-6988, притежава валидна задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" към ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43. Двата документа можете да намерите приложени на началната страница при бутон ЛИЦЕНЗ.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" Ви съветва и предлага при сключване на договор и резервация да си направите застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”
Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
09 Януари 2024
  Отлични хотели, прелестни плажове с богат морски свят, величествени забележит...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия