Вашата оценка

Екскурзия до Барселона самолет и включен сити тур - 4 нощувки

София – Барселона – София
5 дни / 4 нощувки
Самолетни
Цена от: 890.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезна информация
Предимства на нашата програма :
НОВО ! Програма с 5 дни, 4 нощувки и удобни часове на полетите – първия ден полетът е ранен, а последния - следобеден.

Барселона е невероятна и през неактивния сезон, защото ще избегнеш изтощаващата жега и големите тълпи от хора, заменяш студената зима тук с много приятно време там. 
-    Нашият екип осъществява тази програма изключително успешно вече седма година.
-    Ползваме само проверени хотели с удобна локация, в които вече сме имали доволни туристи.
-    Работим с най- добрите местни екскурзоводи в Барселона, които са лицензирани и имат право да разказват вътре в туристическите обекти. Ще останете очаровани от тях и ще Ви накарат да се влюбите в този невероятен град.
-    Даваме пълна информация на всички туристи какво могат да посетят в свободното си време в Барселона.
-    Включен двупосочен организиран трансфер летище – хотел- летище с посрещане на летището в Барселона.
-    Високо качество!


Програма :

1 ден:
Информационна среща на летище София 2 ч. преди полета с представител на агенцията. Отпътуване с директен полет на авиокомпания Ryanair в 06.30 ч. Пристигане в Барселона в 08.35 ч. местно време. Посрещане на летищетo от екскурзовода на групата. Организиран трансфер до хотела ( включен в цената ). Оставяне на багажа в стаи за багаж по възможност ( настаняването стандартно е след 14 ч. ). Информационна среща с екскурзовода – ще получите повече информация какво можете да посетите в свободното си време, какви карти да си купите за метрото, как да се ориентирате в метрото и много друга полезна информция.
Пешеходен тур на забележителностите на Барселона ( включен в цената ) с местен екскурзовод на български език- около 4 часа. Посещение на най-големия площад в града Пласа Каталуния и известният булевард – Лас Рамблас, с кафенета по тротоарите, улични артисти и продавачи на цветя. Разглеждане на двореца Гуел творение на известния архитект Антонио Гауди (отвън). Посещение на катедралата Ла Сеу. Разходка из Бари Готик – стария готически квартал на Барселона, по тесните му улички се усеща духа на града. Обиколката продължава до пристанището на Барселона Порт Вел. Най-яркият символ там е паметникът на Христофор Колумб. След кратка почивка на пристанището се отправяме към най-елегантната част на града - квартала Ешампле и известната улица Пасео де Грасия, където ще разгледаме най-добрите примери на къщи от 20 век, строени в стил Модернизъм, две от който са на Гауди - неповторимите Каса Батьо и Каса Педрера.
Следобед – свободно време за разглеждане на Барселона по интереси.
Идеи свободното време :
По желание индивидуално посещение на стадиона на футболен клуб Барселона – Камп Ноу, Зоологиестката градина или Аквариума.
Вечерта възможност за самостоятелно посещение на Фонтан Мажика (Вълшебен фонтан). Той предлага невероятно представление от цвят,светлина и музика.
Нощувка.

2 ден.
Закуска. По желание допълнителен тур „Шедьоврите на Гауди“ – посещение и разглеждане на Саграда Фамилия и Парк Гюел с местен екскурзовод на български език. За посещение на обектите е нужно използването на градски транспорт ( предимно метро ).
Посещение на символа на Барселона- Саграда Фамилия. Препоръчваме на всички туристи да се включат в беседата вътре в Саграда Фамилия – ще видите и научите много интересни неща за Антонио Гауди и неговото творение. Катедралата е започната да се строи през 1882 г. и все още не е завършена.
Посещение на един от най-колоритните проекти на Гауди -  Парк Гюел. Първоначално планиран за затворен жилищен комплекс с 60 къщи, поради липса на продажби, паркът се превръща в лабиринт от виадукти, павилиони, стълбища и фонтани от наредени керамични парченца.
Цена на тура : 25 евро при мин. 6 човека. ( заплаща се предварително в България )
Включва: посещение и екскурзоводска програма с екскурзовод на български език – около 5 часа.
Не включва: входна такса за Саграда Фамилия- 27 евро ( с вкл. онлайн резервация )  и входна такса за Парк Гюел- 10 евро, разходи за градски транспорт.
Идеи за свободното време :
По желание индивидулано посещение на фламенко шоу или една от най-високите кули в Испания- Торре Агбар - Сградата е ярко осветена и особено привлекателна през нощта. Нощувка

3 ден.
Свободен ден или по желание екскурзия до свещената планина на Каталуня и манастира Монтсерат. Това уникално място, само на около един час от Барселона, е известно с чудните си скални форми, природа и чист планински въздух. На височина около 700м. се намира и манастира на Монтсерат, известен със своята чудотворна статуя на Черната Богородица. Ще посетим фигурата, църквата и възможност за разходка в околностите на манастира.
Цена на екскурзията: 60 евро при мин. 8 човека. ( заплаща се предварително в България )
Включва: транспорт с влак или автобус и туристическа програма с местен екскурзовод на български език.

4 ден. Закуска. Свободен ден за разглеждане на Барселона по интереси.

5 ден.
Закуска. Свободна сутрин.
Освобождаване на хотела до 12 ч. Свободно време. Следобед организиран трансфер до летището. Директен полет за София в 18.30 ч. Пристигане в София в 22.00 ч. местно време.
 
Цени на човек :
 
Дати Цени за ранни записвания до 28.02.2020 Стандартни цени след 02.03.2020 г.
03.03 - 07.03.2020 г. 890 лв. 990 лв.
10.03 - 14.03.2020 г.  890 лв. 990 лв. 
24.03 - 28.03.2020 г. 890 лв. 990 лв.  
07.04 - 11.04.2020 г. 890 лв. 990 лв. 
28.04 - 02.05.2020 г. 890 лв. 990 лв.  
05.05– 09.05.2020 г. 890 лв. 990 лв.
12.05 - 16.05.2020 г.  890 лв. 990 лв. 
19.05 - 23.05.2020 г. 890 лв. 990 лв.  
26.05 - 30.05.2020 г. 890 лв. 990 лв. 
02.06 - 06.06.2020 г.  890 лв. 990 лв.  
09.06 - 13.06.2020 г. 890 лв. 990 лв.  


Деца до 12 ненавършени години настанени с двама възрастни и настаняване в самостоятелна стая на един турист - на запитване

*Промоционалните цени са валидни до изчерпване на промоционалните самолетни билети.

Цената включва:
4 нощувки със закуски в хотел 2/3* с удобна локация ( до метростаниця с бърз достъп до всяка точка на Барселона ) :
Примерни хотели, които ползваме:
- Exe Mitre 3* - разгледай ТУК
- Ibis Barcelona Meridiana 2* - разгледай ТУК
- Amrey Sant Pau 2* - разгледай ТУК
Самолетен билет София – Барселона – София с авиокомпания Ryanair
Летищни такси
Изпращане на летището в София.
Посрещане на летището в Барселона от екскурзовода на групата.
Организиран трансфер с микробус или автобус летище-хотел-летище
Пешеходен тур на забележителностите на Барселона с местен екскурзовод на български език- около 4 часа.
Малък ръчен багаж с размери до 40 x 20 x 25 см. ( раница или малка чанта )- взима се на борда. В ръния багаж не са позволени течности с разфасовки над 100 мл.
Медицинска застраховка асистанс с покритие 5000 евро ( за лица от 70 до 79 г.- доплащане 2 лв. на ден )






Самолетен билет София – Барселона – София с авиокомпания Ryanair
Летищни такси
Изпращане на летището в София.
Посрещане на летището в Барселона от екскурзовода на групата.
Пешеходен тур на забележителностите на Барселона с местен екскурзовод на български език- около 4 часа.
1 брой на човек голям ръчен багаж до 10 кг.и с размери до 55x40x20 см. ( от 15.01.2018 задължително големия ръчен багаж се взима в багажното отделение безплатно, освен ако не си закупите допълнитено приоритетно качване )
1 малка ръчна чанта на човек с размери до 35x20x20 см. ( взима се на борда )
Медицинска застраховка асистанс с покритие 5000 евро ( за лица от 70 до 79 г.- доплащане 2 лв. на ден ) 
Допълнителен тур „Шедьоврите на Гауди“ – Саграда Фамилия и Парк Гюел с местен екскурзовод на български език – 25 евро ( без включени входни такси, Саграда Фамилия 27 евро с включена онлайн резервация и Парк Гюел - 10 евро ) при мин. 6 човека.- заплаща се предварително в България.

Организирана екскурзия с местен екскурзовод на български език до Монтсерат – 60 евро при мин. 8 човека ( включва транспорт с и екскурзоводско обслужване ) – заплаща се предварително в България

Градска / туристическа такса – заплаща се на рецепция на хотела  ( 0.75 евро на човек на ден за хотел 3*)

Голям ръчен багаж ( взима се на борда ) до 10 кг и размери 55 х 40 х 20  и приоритетно качване  - 60 лв. в двете посоки ( цена валидна в момента на резервация ). В ръния багаж не са позволени течности с разфасовки над 100 мл.

Чекиран багаж до 10 кг и размери 55 х 40 х 20  ( чекира се и отива в багажното отделение на самолета, разрешено поставяне на течности над 100 мл. ) -70 лв. в двете посоки. ( цена валидна в момента на резервация )

Чекиран багаж до 20 кг. ( без ограничение в рамерите ) – 100 лв. на човек в двете посоки. ( цена валидна в момента на резервация )

Входни такси в тур.обекти: ( Саграда Фамилия – 27 евро. ; Аквариума – 20 евро; Парк Гюел – 10  евро); Стадион Камп Ноу + музей – 26 евро за възрастен, 22 евро за деца от 6 до 13 г.   )

Фламенко шоу – от 14 евро в зависимост мястото и какво е включено в билета.

Разходи за градски транспорт ( карта за 10 пътувания – 11 евро )

Конкретно място в самолета – цените започват от 6 евро в посока и са по – ниски при заявка по време на резервацията – точната цена се препотвърждава след закупуването на самолетните билети. Ако искате да сте един до друг в самолета, трябва да си закупите конкретни места.

Препоръчваме сключването на Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката За повече информация и цена се свържете с нас.

Забележка: Авиокомпания Ryanair не гарантира места в самолета едно до друго. За да си изберете конкретно място и да бъдете със сигурност един до друг с Вашия спътник трябва да си доплатите. Цените са по- ниски в момента на резервация. За повече информация- моля, свържете се с нас.
Разписание на полетите в местни времена :
 
София 06:30 Барселона 08:35
Барселона 18:00 София 22:00

*Авиокомпанията има право да промени разписанието или да анулира полети, за което туроператора не носи отговорност. При промяна туристите ще бъдат предупредени своевременно.

Разписание на полетите в местни времена  ОТ ДАТА НА ОТПЪТВАНЕ 31.03.2020 г.*

*Авиокомпанията има право да промени разписанието или да анулира полети, за което туроператора не носи отговорност. При промяна туристите ще бъдат предупредени своевременно.
София 16:00 Барселона 17:55
Барселона 18:30 София 22:25



Забележка: Авиокомпания Ryanair не гарантира места в самолета едно до друго. За да си изберете конкретно място и да бъдете със сигурност един до друг с Вашия спътник трябва да си доплатите. Цените са по- ниски в момента на резервация. За повече информация- моля, свържете се с нас.

Препоръчваме сключването на Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката За повече информация и цена се свържете с нас.

Условия за записване:
Депозит минимум 350 лв. и подписване на договор за организирано туристическо пътуване.
Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 10 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: най- късно 20 дни преди датата на отпътуване.
Допълнителните екскурзии се провеждат при минимум брой записани посочен в самата програма. Ако има по – малък брой хора, провеждането на допълнителната ексскурзия може да стане с доплащане.
Данни за паспортен и визов режим: няма визов режим за български граждани. Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

ТО не носи отговорност за промяна на входните такси на обектите .
ТО не носи отговорност за промяна в разписанието на полетите.
ТО има право да промени последователността на програмата .

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" ООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-6988, притежава валидна задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" към ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43. Двата документа можете да намерите приложени на началната страница при бутон ЛИЦЕНЗ.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" Ви съветва и предлага при сключване на договор и резервация да си направите застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”
 
Етикети
уикенд в барселона със самолет, уикенд в барселона със самолет, барселона през декември, екскурзия барселона ноември, екскурзия барселона януари, екскурзия барселона февруари, барселона самолет, екскурзия до барселона с водач, 22 септември в барселона, 22 септември в барселона със самолет, празници в барселона със самолет, пътуване до барселона почивни дни, септемврийски празници в барселона самолетна програма, барселона през септември със самолет, барселона със самолет и група, оферти за барселона със самолет, свети валентин в барселона, уикенд в барселона, екскурзия до барселона със самолет, екскурзия барселона 4 нощувки, екскурзия барселона 5 дни, уикенд в барселона 2020, уикенд за двама в барселона, барселона самолет, барселона май 2020, барселона през октомври, барселона 2020, барселона почивка, оферти барселона, барселона самолет, почивка в барселона 2020, уикенд в барселона, почивка в барселона 2020, почивки барселона 55+, екскурзия до барселона
Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
09 Януари 2024
  Отлични хотели, прелестни плажове с богат морски свят, величествени забележит...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия