Вашата оценка

Нова година в Барселона 2018 със самолет, хотел Evenia Rossello 4**** в центъра на Барселона

Барселона - Монсерат
4 дни / 3 нощувки
Самолетни
Цена от: 0.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


  • Програма
Нова година в Барселона 2017
Програма по дни
 
Ден 1

Отпътуване от летище София (Терминал 2) в 15:50 ч. с директен полет на авиокомпания „Bulgaria Air“. Кацане на летището в Барселона в 17:30 ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел “Evenia Rosello” 4****. По желание – вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.


Ден 2

Закуска. Панорамна обиколка на Барселона: Градският парк с Парламента и Зоологическата градина; Триумфалната арка; площад "Колумб"; площад "Каталуния"; две от най–известните къщи на модерниста Антонио Гауди – "Каза Байо" и "Ла Педрера"; стадион "Камп Ноу"; катедралата "Саграда Фамилия"; площад "Испания" с "танцуващите" фонтани; хълмът "Монжуик"; музейният архитектурен резерват "Побле Еспаньол"; Националният дворец; "Олимпийският пръстен" със съоръжения, построени в чест на Олимпийските игри през 1992 г.; крайбрежният булевард и Маремагнум. По желание посещение на парка „Гуел“ - част от Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО и най-посещаваният парк в града. Пешеходна разходка по улицата на артистите „Рамбла“ – най-оживената улица на града, изобилстваща от музеи, необичайни магазинчета и живи статуи. Свободно време в Готическия квартал – старата част от Барселона с криволичещи тесни улички и средновековни сгради. Тук се издигат „Св. Еулалия“ – официалната катедрала на града, Кметството на Барселона и Женералитата. По желание – вечеря в ресторанта на хотела (вечерята е стандартна вечеря без новогодишна програма и музика). Свободно време. Участие в новогодишните празненства и шествия в центъра на каталунската столица.
Посрещането на нова година е истинска фиеста! По традиция испанците се събират за късна семейна вечеря, за да изпратят старата година. След това се отправят към популярните места в града, за да посрещнат новата година. За да бъде тя изпълнена с късмет точно в полунощ трябва да изядете 12 гроздови зърна – по едно за всеки звън на часовника. Най-популярните места за празнуване на открито в каталунската столица са площад „Каталуния“, улицата на артистите „Рамбла“ и хълмът „Монжуик“ с магическия фонтан и площад „Испания“.


Ден 3

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време в Барселона или по желание полудневна екскурзия до манастира „Монсерат“  (екскурзията се провежда при подходящи метеорологични условия) – бенедектински манастир, основан през 11 век, разположен в местност с невероятна природна красота. Тук се съхранява Девата на Монсерат или „черната Мадона“ – покровителката на Каталуния. Връщане в Барселона. По желание – вечеря в хотела. Нощувка. 


Ден 4

Закуска. Освобождаване на стаите до 12.00 ч. Оставяне на багажа в хотела. Свободно време в Барселона. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 18:20 ч. Пристигане на летище София (Терминал 2) в 22:10 ч.

 
Нова година в Барселона 2017 със самолет
Продължителност на туристическата програма: 4 дни
Вид на пътуването: организирано пътуване
Тип транспорт: самолет
 
настаняване валидна
(от - до)
цена
Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) - настаняването е включено в основната цена
Двойна стая със спалня (не се гарантира) - настаняването е включено в основната цена
Единична стая - 199 BGN
Допълнително легло в двойна стая - -15 BGN отстъпка
от основната цена
Допълнително легло в двойна стая за дете от 2 до 11.99 г. - -58 BGN отстъпка
от основната цена
 
  Допълнителни услуги  възрастова група / цени  
Две вечери (на 30 декември 2017 г. и 1 януари 2018 г.) в ресторанта на хотела с включени чаша вино и чаша вода на турист при минимум 15 туристи от 2 до 100 години / 89 BGN
 
Полудневна екскурзия до Монсерат (без включен билет за зъбчатата железница и входни такси) на турист при минимум 20 туристи до 100 години / 65 BGN
 
Входна такса за парка "Гуел" в Барселона на турист при минимум 25 туристи от 2 до 100 години / 16 BGN
 
Дегустация на 6 вида хамон с 1 напитка по избор (кава, червено вино, бира или вода) на турист при минимум 15 туристи до 100 години / 38 BGN
 


Пояснения:
  • За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
  • Туристическата програма се осъществява на български език.
  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
  • Екскурзията се провежда при минимум 40 записани туристи!
  • Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.


Цената включва:
  • Самолетен билет София - Барселона - София на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 10 кг
  • 3 нощувки със закуски в хотел "Evenia Rossello" **** в центъра на Барселона
  • трансфер летище - хотел - летище
  • Панорамна обиколка на Барселона
  • Пешеходна разходка в Барселона
  • Водач-екскурзовод от агенцията
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"


Цената не включва:
  • Туристическа такса престой в района на Барселона: 1.25 EUR (за хотел ****) на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела
  • Вечери
  • Eкскурзия до манастира "Монсерат"
  • Посещение и входна такса на парка "Гуел"
  • Входна такса за Зоологическата градина (19,90 EUR, за деца - 11,95 EUR), Аквариума (20 EUR, за деца - 15 EUR), Морския музей (7 EUR, за деца - 3,5 EUR), музея на Пикасо (14 EUR), "Побле Еспаньол" (12 EUR, за деца - 7 EUR), фондацията "Жоан Миро" (11 EUR, за деца - 7 EUR), Музеят на каталунското изкуство (12 EUR, за деца до 16 г. - безплатно), "Ла Педрера" (20,50 EUR, за деца - 10,25 EUR), стадиона "Камп Ноу" (23 EUR, за деца - 17 EUR), "Саграда Фамилия" (15 EUR), Дворецът на музиката (18 EUR) в Барселона
  • Входни такси в манастира "Монсерат": музеят на "Монсерат" (7 EUR), новата интерактивна презентация "Монсерат" (6 EUR)
  • Двупосочен билет за железницата до манастира "Монсерат" (9,10 EUR, за деца - 5,45 EUR)
  • Градски транспорт в Барселона (2,15 EUR - еднопосочен билет; билет за 10 пътувания - 9,95 EUR)
  • Бакшиши за екскурзовод / шофьор (1-2 EUR на турист на ден - заплаща се задължително на място)
  • Входни такси и билети други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание
  • Разходи от личен характер
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
  • За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия
  • Новогодишна вечеря (по допълнително предложена оферта)

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" ООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-6988, притежава валидна задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" към ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43. Двата документа можете да намерите приложени на началната страница при бутон ЛИЦЕНЗ.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" Ви съветва и предлага при сключване на договор и резервация да си направите застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”
 
Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
09 Януари 2024
  Отлични хотели, прелестни плажове с богат морски свят, величествени забележит...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия