Вашата оценка

Нова година във Върнячка баня - Кралицата на СПА туризма - Hotel Fontana 4+****

4 дни / 3 нощувки
АвтобусниСобствен транспорт
Цена от: 530.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезна информация
Върнячка баня е най-посещавания и най-популярен спа-курорт в Сърбия. Известна е като "Кралицата на спа-туризма." Благодарение на 140-годишна традиция в лечението с минерални води, е изградила имиджа си на атрактивен туристическа център за отдих, спорт и развлечения. Особеното географско положение, благоприятният климат и изворите с топла и студена минерална вода, правят това място привлекателно заради много причини, но най-вече причини свързани със здравето.

Програма за пътуване с автобус:
1 ден / 30.12.2019/
Отпътуване от София от Храм – паметник „Александър Невски в 7.00 ч. за Сърбия през ГКПП „Калотина“. Посещение на Ниш- пешеходна туристическа обиколка в центъра на града. Пристигане в СПА курорта Върнячка баня. Благоприятните ефекти от минералната вода в този курорт са известни още епохата на Римляните . Върнячка Баня е сравнявана с известните СПА курорти като чешкия Карлови Вари. Днес  има седем минерални извора – топли и студени, четири от които се използват за спа терапии. Топлата вода е уникална с това, че е с постоянна температура като телесната температура на човека (36,5 ° C), използва се за пиене и къпане. Студената минерална вода е от 14 до 27° C.   Настаняване в най-новия и един от най -хубавите хотели в курорта – СПА хотел Fonatana 4+*, който се намира в центъра на Върнячка баня, на 1 минута от пешеходната зона. Хотелът има СПА и Уелнес зона с вътрешен басейн с температура на водата около 28- 29 °C ( размери 10 м. на 8 м. ), малък басейн – 35 °C, детски басейн – около 36 °C и басейн – джакузи за 10 човека – около 36 °C, турска баня, ледена стая, тропически душ, зона за реклас и др. Свободно време за разходка или ползване на СПА центъра на хотела. Вечерта - Стандартна вечеря на блок маса ( без включени напитки ) в ресторанта на хотела.

2 ден / 31.12.2019/
Закуска. Организирана пешеходна обиколка на Вънячка баня с екскурзовод около 1 час. След това можете да се включите на допълнителна екскурзия до манастира Жича и гр. Кралево. Жича е един от най- почитаните от сърбите манастири. Той е от онзи тип манастири с огромни зелени дворове с много пейки, със стари иглолистни дървета и сгради в ярки цветове. Има нещо много успокояващо в тази 800 –годишна обител, в яркочервената и катедрална църква, в историите за пищни коронации на крале. Отпътуване за Кралево. Пешеходна разходка в центъра на града. Свободно време за обяд  или шопинг. Тези от Вас, които предпочетат обяд, ще Ви заведем в хубава типична сръбска кафана с вкусна и качествена храна ( обяда не е включен в цената на екскурзията )
Завръщане в хотела. Свободно време.
Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки ( със сервиране )
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

3 ден / 01.01.2020/
Късна закуска. Свободно време за разходка из курорта или ползване на СПА и Уелнес зоната на хотела. Вечерта: Втора празнична вечеря„ Реприза“ (традиционно за сърбите повторение на Новогодишната вечер ) в ресторанта на хотела с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки ( със сервиране )

4 ден / 02.01.2020/
Закуска. Oтпътуване за България. Завръщане в София вечерта.
Цени на човек за пътуване със собствен транспорт ( без включена медицинска застраховка ):
30.12.2019г.- 02.01.2020г.- 3 нощувки
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.10.2019 Резервации след 15.10.2019 г.
Възрастен в двойна стандартна стая 530 лв. 550 лв.
Дете 0 -6.99 г. с двама възрастни в двойна стая без да ползва легло 190 лв. 210 лв.
Дете 7 -11.99 г. с двама възрастни в двойна стая без да ползва легло 300 лв. 320 лв.
Дете 7 -11.99 г. с двама възрастни със собствено легло 390 лв. 410 лв.
Самостоятелна стая
 
650 лв. 680 лв.


•    3 нощувки в СПА хотел Фонтана 4+* в центъра на Върнячка баня. https://fontanavrnjackabanja.com/
•    3 закуски на блок маса
•    2 Празнични вечери – Новогодишна на 31.12 и Реприза на 01.01 в ресторанта на хотела с богато меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо ( със сервиране).
•    1 стандартна вечеря на 30.12 на блок маса ( без включени  напитки ) в ресторанта на хотела
•    БОНУС: Туристическа обиколка на Върнячка баня с местен екскурзовод на бългрски език (около 1 ч. )
•    Представител от агенцията на място.
•    Музикална програма в лоби бара на 01.01.2020 г.
•    Маса със сладкиши – всеки ден
•    Безплатно позване на СПА и Уелнес зоната на хотел Фонтана ( максимум по 3 ч. на ден ) - вътрешен басейн с температура на водата около 28- 29 °C ( размери 10 м. на 8 м. ), малък басейн – 35 °C, детски басейн – около 36 °C и басейн – джакузи за 10 човека – около 36 °C, турска баня, ледена стая, тропически душ, зона за реклас и др.

 
НОВОГОДИШНО МЕНЮ: Скоро!



 
•    Транспорт с туристически автобус – 59 лв. на човек ( с включени посещение на гр.Ниш, медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 64 г., доплащане за лица от 65 г. до 69 г.– 4 лв. над 69 г. 8 лв, екскурзовод по целия маршрут и всички пътни такси )
•    Екскурзия до манастира Жича и гр. Кралево -  10 евро или 20 лева ( при минимум 20 записани туристи ). Места се гарантират само за хората пътуващи с автобуса, а туристите със собствен транспорт могат да се запишат на място само, ако има свободни места.
•    Туристическа такса-  1,35 евро на нощувка на човек- заплаща се задължително
•    Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ към ЗД „Уника“  – препоръчваме – 0.80 лв. на ден на човек с покритие 5000 евро и 1.00 лв. на ден на човек с покритие 10 000 евро
•    Напитки и изхранване извън посочените
•    Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – препоръчваме да сключите такава застраховка. – цената на застраховката е % от застрахователната сума (сумата на пътуването). Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински и други причини. За повече информация за цени и условия се обърнете към нас.

 
Условия за записване:
Начин на плащане: 30% от пакетната цена при резервация. Доплащане до 01.12.2019г.
Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията с автобус : 30 човека.
Срок за уведомление за несъбран минумум туристи : 01.12.2019 г.
Данни за паспортен и визов режим: няма визов режим за български граждани. Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)


Празнично меню за 31.12 и 01.01 : Очаквайте скоро!

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" ООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-6988, притежава валидна задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" към ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43. Двата документа можете да намерите приложени на началната страница при бутон ЛИЦЕНЗ.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" Ви съветва и предлага при сключване на договор и резервация да си направите застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”








 
Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
09 Януари 2024
  Отлични хотели, прелестни плажове с богат морски свят, величествени забележит...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия