Вашата оценка

Нова година в Шабац 2019 – Малкият Париж на река Сава

София - Шабац - София
4 дни / 3 нощувки
АвтобусниСобствен транспорт
Цена от: 665.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Хотели
  • Полезна информация
НОВА ГОДИНА В ШАБАЦ – Малкият Париж на река Сава
Включен пансион: 3 закуски, 1 обикновена вечеря, 2 празнични вечери с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика
Хотел по програмата: SLOBODA 4*

След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик. Услугата е срещу допълнително заплащане

Програма на пътуването
1 ДЕН СОФИЯ – ШАБАЦ
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград - Шабац. Пристигане в късния следобед. Настаняване в хотел Свобода 4* с напитка за добре дошли. Свободно време за разходка или ползване услугите на хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН ШАБАЦ
Закуска. Сутринта разходка в централната част на град Шабац: улица Караджорджева, улица Господар Еврем – запазена част от старият градски център, обявена през 2006г е за важен културно-исторически комплекс, Къщите-близнаци, първата народна аптека; сградата на Общината, Къща Крстманович, улица Масарикова, църквата Св. Апостоли Петър и Павел, сградата на Библиотеката, която някога приютявала Двореца на Епископите, останките от старата шабачка крепост - първоначално Заслон е бил само военна крепост и през много бройните битки често е променяла собствениците си – турци или унгарци. Крепостта се е намирала на стратегически важно място, на самия бряг на река Сава и първоначално е построена от големи дървени трупи, свързани помежду си с преплетени пръчки. Естествената й защита била от едната страна река Сава, а от другата страна голямо блато. Днес е оцеляла само южната половина от крепостта, с две кръгли кули и укрепления, а с годините северната част е отнесена от водите на река Сава.
Свободно време за самостоятелна разходка, пазар или за ползване на услугите на хотела. Подготовка за празничната вечер. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика. Нощувка.

3 ДЕН ШАБАЦ – НОВИ САД
Късна закуска от 10.00ч. Свободно време за ползване услугите на хотела или по желание допълнителна екскурзия до Нови Сад.
Нови Сад е столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепоста Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепоста е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината.
Връщане в хотела. ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика. Нощувка.

4 ДЕН ШАБАЦ – СОФИЯ
Късна закуска от 10.00ч. Отпътуване за София по маршрут Шабац - Белград - Ниш - Калотина - София. Пристигане вечерта в София.

 
  човек в двойна стая трети възрастен 1-во дете до 5,99г. в стая с 2-ма възрастни 2-ро дете до 5,99г. в стая с 2-ма възрастни дете 6-11,99г. в стая с 2-ма възрастни
STANDARD стая  665лв.    200 лв.    
DELUXE стая  695лв.  655 лв.  200 лв.  355 лв.  465 лв.

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 30 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
3 нощувки и 3 закуски в хотел SLOBODA 4* в Шабац
1 обикновена вечеря на блок-маса/на 30.12/
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на блок-маса /на 31.12/ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика
ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на блок-маса / на 01.01/ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика
Напитка за Добре дошли
Безплатно ползване на следните услуги в СПА центъра на хотела: басейн, джакузи, сауна, солена стая за релакс, финландска сауна, тепидаруим, фитнес зала
транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
водач от фирмата организатор
екскурзоводско обслужване
групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец


FSTVABI
 
входни такси за туристическите обекти, разходи от личен характер, услуги в хотела които са заплащат.
Екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група от 30 души желаещи)
доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева
ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА:
SLOBODA 4*
Реновираният хотел SLOBODA 4* е разположен в самия център на град Шабац. Един от най-луксозните и реномирани хотели в цяла Сърбия. Хотелът има 95 стаи със 180 легла. Разполага с 2 ресторанта, лоби бар, кафе-сладкарница
SPA § Wellness център: разполага с вътрешен басейн, джакузи, финландска сауна, парна баня, солена релакс стая, турска баня, тепидаруим, фитнес център.
Предлага се голямо разнообразие на масажи и процедури за отпускане – срещу допълнително заплащане.

Ценоразпис на процедури и масажи в СПА центъра
Луксозна Нова година в Шабац Сърбия
Луксозна атмосфера и пълноценен релакс в SPA HOTEL SLOBODA 4*
Шабац е град в западна Сърбия, в историко-географската област Мачва. Разположен е на брега на река Сава.
Градът се споменава за първи път през 1454г. в архивите на Дубровнишката република под името Заслон. След пристигането на турците е преименуван на Бигир Делен, след това носи името Савациум. Днешното си име града най-вероятно получава от река Сава - Сава, Савац, Шабац.

• Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
• Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
• Срок за записване: до запълване на свободните места.
• Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
• За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
• Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
• Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
• Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
• Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
• Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" ООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-6988, притежава валидна задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" към ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43. Двата документа можете да намерите приложени на началната страница при бутон ЛИЦЕНЗ.

"ФОР СИЙЗЪНС ТРАВЕЛ" Ви съветва и предлага при сключване на договор и резервация да си направите застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”
Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
23 Април 2024
Венеция - сбъдната романтика Венеция, известен като "градът на каналите"...
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия