Вашата оценка

Луксозна почивка в Дуръс, Албания с 4 нощувки в най-уникалния и абсолютно съвършен 5 ***** хотел - Epidamn White Sensation

София – Скопие – Тетово – Струга – Елбасан – Дуръс – /Круя – Тирана – Берат – Фиер / – София
5 дни / 4 нощувки
Автобусни
Цена от: 695.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезна информация
 
Екскурзия до Дуръс, Албания и
хотел Epidamn White Sensation 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 
автобус или собствен транспорт
04.10.2023 - 08.10.2023
18.10.2023 - 22.10.2023 

✨ 4 закуски и вечери с меню изготвено от шеф готвач със ⭐️ Мишлен ⭐️ Ardit Qato ⭐️
 
Най-новият и абсолютно уникален и съвършен 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️  хотел в цяла Албания ... А може би и не само в Албания ... Хотел Epidamn White Sensation 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ на първа линия на Адриатическо море, и най-хубавата част в ривиерата на Дъръс, но не това е специалното, а че е едиствен по своя начин на създаване и невиждан досега !
Изцяло хендмейд и екофрендли, съвършен до последния и най-малкия детайл, направен с много фантазия, усещане за хармония и достигайки неизмеримо зашеметяваш вид и съвършенство !

❣️ Екскурзия без нощни преходи
❣️ Отлично организирано и разпределено време, в което да се любувате на хотела ни, да опитате някой от патентованите коктейли или просто да си почивате на плажа, но и да посетите ТОП 3 най-значими града на Албания
✨ Берат - града на 1000-та прозорци - най - очарователен от всички 
✨ Тирана - всеки път по-внушителна и впечатляваща
✨ Дуръс - най-голям пристанищен град и визитка на Албания 
❣️ Възможност за пътуване със собствен транспорт 
 
Програма пътуване с автобус: 

1 ДЕН
Отпътуване от София в 6, 00 часа по маршрут: София – Скопие – Тетово – Струга – Елбасан – Дуръс. Настаняване в хотел Epidamn White Sensation 5 ***** в най-хубавата част на ривиерата на Дуръс. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Берат 
Отпътуване за Берат (до ХІХ в. – Белград) е град-музей, съхранил цял комплекс от старинни къщи, чиито многобройни прозорци отразяват слънцето и небето – затова го наричат „градът с хилядите прозорци”. Около града живописно се вие реката Осъм, а на хълма над него се виждат останките от старата крепост, зад чиито стени все още живеят хора в къщи от ХІІІ в. Запазени са няколко средновековни църкви, в една от които е уреден музей на иконите. 
Свободно време в града.
Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


3 ДЕН
Закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Тирана.

Отпътуване за Тирана. Столица и най-голям град на Албания, който посреща гости от цял свят със своите дружелюбни хора, вкусна храна, добре съхранена природа и приятна атмосфера. Един от символите на града несъмнено е паметникът на националния герой на Албания – Скендербег. До него са забележителната със стенописите си джамия Етем бей (ХVІІІ в.) и часовниковата кула (ХІХ в.), които мирно си съжителстват с правителствените и обществени сгради от по-късни времена – Операта, Националния исторически музей и др. Вече е възможно за всеки да се поразходи в някога затворения само за комунистическия елит квартал Блоку – най-привлекателното място за младежите със своите кафенета, магазини, ресторанти и нощни клубове. По желание посещение на тайния бункер на диктатора Енвер Ходжа, построен преди 40 години за защита от евентуално ядрено нападение - днес отворен като музей. Свободно време в Тирана

БОНУС : Посещение на Драч /Дуръс. Вторият по големина град и най-голямото пристанище в Албания, наследник на древногръцката колония от VІІ в. пр.н.е. – Епидамн, в който могат да се видят следите от древната история: римският амфитеатър от ІІ в., един от най-големите на Балканския полуостров, останките от византийската крепост с венецианската кула, експозициите в Археологическия и Историческия музей. Градът се слави и с прекрасните си плажове край изумрудените води на Адриатическо море. 
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН

Закуска.
Свободно време за плаж и релакс. Вечеря. Нощувка 
 
5 ДЕН
Закуска и отпътуване за България. Пристигане в София около 22.00 ч..
 
*** Имаме дама за комбинация за дата 18.10.2023 !!!
 
ПАКЕТНИ ЦЕНИ Ограничен брой места !!! СТАНДАРТНИ ЦЕНИ
Човек в двойна стая  695 лв  725 лв
Дете от 0 до 1,99г безплатно  безплатно
Дете
от 1,99 до 5,99 г  
 385 лв 415 лв 
Дете
от 5,99 до 11,99 г  
   555 лв    585 лв 
ТРЕТИ ВЪЗРАСТЕН    605 лв 635 лв
ЕДИНИЧНА СТАЯ    935 лв 965 лв
 
Пакетната цена включва:
✨ 4 нощувки в Epidamn White Sensation 5 *****
✨ 4 закуски и 4 вечери с меню изготвено от шеф готвач със ⭐️ Мишлен ⭐️ Ardit Qato ⭐️
✨ Транспорт с луксозен, лицензиран и комфортен автобус;
✨ Гранични такси за Албания, магистрални такси и паркинги;
✨ Водач придружаващ групата и първокласно обслужване по маршрута;

✨ Сити такса 
✨ Бонус : Полудневна екскурзия до Дуръс 
 
Пакетната цена не включва:
✨ Целодневна екскурзия до Тирана –  60 лева;
✨ Целодневна екскурзия до Берат –  50 лева;
✨ Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма;
✨ Медицинска застраховка за престоя - 7 лева;
Забележка: Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5 лв., над 75 г. – 8 лв.
Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – препоръчваме да сключите такава застраховка. – цената на застраховката е % от застрахователната сума (сумата на пътуването). Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински и други причини. За повече информация за цени и условия се обърнете към нас.


 ❣️ Собствен транспорт - 100 лв на човек 

 
👑👑👑 За хотела 👑👑👑
👑 Представяме ви оазис на брега на Дуръс, който е изграден изцяло върху идеята да си изкарате уникалнo. Бяла фасада, балкони, които имитират платна и ъгли с малки градини допринасят за една спокойна среда, където релаксът започва от пръв поглед. Предоставено ви от Four Seasons Travel & Epidamn, с дизайн на Ilir Blakcori, осем етажен хотел, който се състои от 120 стилни стаи , включително 5 уникални луксозни апартамента.💙💙💙
💚 Всяка от 125-те стаи е индивидуално проектирана с единствени по рода си парчета ръчно изработен скулптурен декор, предизвикващи усещането, че сте край морето, като същевременно запазват културното наследство, което е крайната цел на Epidamn. Спокойни и стилни с успокояваща цветова схема, вдъхновена от плажа, стаите на Epidamn са обзаведени с поглед към изисканост и комфорт в жилищен стил. Те са сред най-просторните хотели в Дуръс и са идеални за почивка, семейно пътуване или бизнес. Всички стаи имат стъклени врати от пода до тавана, за да увеличат максимално спиращата дъха гледка към морето и светлината в стаята. Стаите са не само най-модерни, но и удобни, с всички удобства и малки свежи градини на балкона, за да направят престоя ви възможно най-удобен.
Стандартни стаи
❤️ Извити, ръчно изработени стени със скулптури, имитиращи платна, създават усещането, че все още сте на брега и си почивате, дори ако сте на закрито. От стъклените врати от пода до тавана и външните балкони със свежа градина, стаята е изпълнена с естествена светлина. Нашите стандартни стаи предлагат изглед към морето и улицата от луксозните двойни легла. Всички стаи са оборудвани с цялата поддръжка: термо-акустични прозорци, високоскоростна Wi-Fi връзка, телефон с директно избиране, електронен сейф, мини-бар, климатик, кафе машина, сенници, смарт телевизор с плосък екран, с различни сателитни и наземни канали. Баните разполагат с травертинови душ кабини, мраморни тоалетни и органични продукти за баня.


Полезна информация:
• Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни;
• Необходими документи: лична карта или международен паспорт;
• За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходима нотариално заверена декларация /копие и оригинал/;
• Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата;
• Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
 
Посочените цени за автобусната програма са калкулирани при минимум 35 души. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цената на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
Краен срок за уведoмяване на потребителя, когато този минимум не е събран – 14 дни преди датата на отпътуване.
 
ТО притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №
застрахователна полица №03700100004566/08.06.2023г., ЗД Евроинс АД, София, бул.Христофор Колумб №43, валидна до 23:59ч,03.07.2024г.

ТО Ви съветва и предлага при сключване на договор и резервация да си направите застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”

 



 




 
Етикети
екскурзия албания, септемврийски празници в албания, екскурзия дуръс албания, почивка в дуръс албания, септемврийски празници в албания, екскурзия албания, почивка в албания с автобус, почивка в албания, албания септември, септемврийски празници в дуръс, екскурзия дуръс, екскурзия албания, екскурзия до албания с автобус, екскурзия албания през септември, на море в албания, 22 септември в албания, 6 септември в албания, на море в албания, почивка в албания, елбасан, дуръс, тирана, берат, круя, аполония, албания, хотел в дуръс, пътуване до албания, група за албания, септемврийски празници в дуръс 2023, екскурзия до дуръс, екскурзия албания 2023, на море в албания, дуръс албания хотели, дуръс плаж, почивка в албания мнения, дуръс албания мнения, почивка дуръс албания, албания септември, почивка в албания с автобус, почивка в дуръс албания, фор сийзънс травел, евтина почивка в албания, почивка в албания през септември, почивки в албания ол инклузив, организирани почивки в албания, почивка в дуръс албания, почивки в албания 2022 почивки в албания с автобус, албания септември, почивки в албания мнения, почивки в албания all inclusive, албания море дуръс, почивки в дуръс албания, 22 септември албания, Epidamn White Sensation, албания почивка, албания почивка октомври, албания екскурзия октомври
Специални оферти
Календар
Дестинации
БЛОГ
26 Март 2024
Защо да изберем Албания Красива природа: Албания е дом на някои от най-невероятнит...
27 Януари 2024
 Спа почивка за 3 - ти март във Върнячка баня, Сърбия  Настаняване в най-...
09 Януари 2024
  Отлични хотели, прелестни плажове с богат морски свят, величествени забележит...
Абонирайте се безплатно и ще намерите
най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия